Rreth Nesh

Eksploroni Produktet Hot

Shembuj të dizajnit të kabinetit

  • Kabineti i banjës
  • Kabineti i banjës
  • Rubinet
  • Aksesorë për banjo

LEXO MË SHUMË PËR KOMPANINË TONË

Chaozhou Shouya Kompania e pajisjeve sanitare të kufizuar është e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e kabinetit të banjës me cilësi të lartë, aksesorëve të banjës, tualetit dhe basenit. Ne jemi të vendosur në Chaozhou që mbulojnë një sipërfaqe për 49000 metra katrorë me më shumë se 120 punëtorë.

Ne jemi gjithashtu këtu