За нас

Истражете ги жешките производи

Примери за дизајн на кабинети

  • Кабинет за бања
  • Кабинет за бања
  • Вода чешма
  • Додатоци за бања

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

Chaozhou Shouya Sanitaryware Company Limited е специјализирана за производство и маркетинг за висококвалитетни кабинети за бањи, додатоци за бањи, тоалет и леген. Ние сме лоцирани во Chaozhou кои зафаќаат површина од 49000 квадратни метри со повеќе од 120 работници.

И ние сме тука